About Me

Ik ben dus Thijs, zoals je waarschijnlijk al vermoedde. Met deze website wil ik mijn ervaringen, vooral buiten Nederland, delen met de rest van de wereld. In dit geval is dat Zweden, maar in de toekomst kan daar best nog wel wat achteraan komen, zij het voor kortere of langere tijd.

Het een en ander over mijzelf: Ik studeer informatica aan de Radboud Universiteit Nijmegen (waarbij het herfst semester 07/08 is uitbesteed aan de Göteborg Universitet). Vanaf februari 2008 heb ik al mijn vakken afgerond en kan ik gaan beginnen met afstuderen.

In mijn vrije tijd ben ik lid van Scouting Doesburg en AEGEE. Bij Scouting ben ik al zo'n 16 jaar lid. Naast de opkomsten bij de Stam ben ik (als ik in Nederland ben) leiding van de verkenners.

Afgelopen tijd heb ik, mede dankzij AEGEE, het reizen ontdekt. AEGEE is een internationale studentenvereniging, die bijna overal (behalve in Göteborg) in Europa zit. Behalve het reizen vestigen zij onder andere ook aandacht op educatie, visa-rechten en andere zaken waarin studenten op Europees niveau in geïnteresseerd zijn.